Australia Finance

Jul 4 2018

Service Cloud: Klantenservice & Helpdesk Software

#crm, #crm-software, #crm-oplossingen, #customer #relationship #management, #klantrelatiebeheer, #crm #voor #verkopers, #salesforce, #salesforce.com, #salesforce #crm, #beste #crm, #crm-toepassingen, #crm #on-demand, #hosted #crm, #online #crm


#

Combineer klantenservicesoftware met CRM

Salesforce Service Cloud is een online klantenservice-softwareoplossing waarmee gegevens vanuit callcenters, online helpdesks, communities en sociale media in één enkele cloudapplicatie worden verzameld en geïntegreerd. Dus hoe je klanten ook contact met je opnemen, je kunt reageren met snelle en persoonlijke service, via elk kanaal en vanaf elk apparaat. Dit is niet alleen operationeel gezien gemakkelijker voor de medewerkers van je klantenserviceafdeling, het helpt je ook te voldoen aan de verwachtingen van de klant wat betreft ondersteuning via meerdere kanalen. En omdat onze klantondersteuningssoftware cloudgebaseerd is. lever je direct service en ondersteuning. Geen eindeloze implementatiecycli meer waardoor je vertraging oploopt bij het contact opnemen met de klant en geen verschillende platforms meer voor je callcentersoftware, CTI, kennisbanken en online communities.

Je medewerkers krijgen eenduidig inzicht in de producthistorie van de klant en in de contacten die de klant heeft gehad met de service- en supportafdeling. Welk kanaal de klant ook heeft gebruikt – telefoon, e-mail, sociale media of chat – je medewerkers zien precies wat hij heeft gezegd. Ze kunnen zelfs zien wanneer klanten relevante posts hebben geplaatst op sociale media zonder meteen bij jou om ondersteuning of hulp te vragen. En als je medewerkers aanvullende informatie willen over de klant of over producten, kunnen ze Service Cloud gebruiken om aan te haken bij andere afdelingen, waaronder verkoop en marketing. Deze teams kunnen heel eenvoudig berichten voor de klant opstellen via hetzelfde platform. Met één enkel, 360-graden overzicht op basis van live informatie, kunnen teams binnen het hele bedrijf er op elk moment, binnen elk kanaal voor zorgen dat de klant optimaal wordt bediend.

Zie hoe CRM kan helpen om klantenservice te verbeteren of bekijk Salesforce Service Cloud in actie:

Selfservice klantondersteuning met Service Cloud Communities

Met Service Cloud heb je een tool in handen die veel klantvragen en -verzoeken kan afhandelen zonder tussenkomst van je medewerkers. Klanten kunnen de communities binnen Service Cloud gebruiken om zichzelf en anderen te helpen door adviezen te lezen of online te posten. Communities verzamelt en slaat de beste informatie op zodat het in de toekomst door iedereen kan worden geraadpleegd. En omdat je klanten elkaar helpen, hebben je medewerkers meer tijd om in realtime te reageren, bijvoorbeeld door persoonlijk hulp te bieden via eenlive webchat .

De intelligentie achter zowel door medewerkers geboden ondersteuning en selfservice support is de kennisbankbeheeroplossing van Service Cloud. De kennisbank wordt geïndexeerd door zoekmachines zodat je klanten de informatie gemakkelijk kunnen vinden. Wat nu als er geen relevante artikelen te vinden zijn in de kennisbank? Service Cloud kan automatisch een supportcase genereren en die naar een medewerker sturen zodat deze er actie op kan ondernemen.

Medewerkers kunnen ook zelf artikelen schrijven, met gebruik van eenvoudige sjablonen, en ze kunnen samenwerken met collega’s en productexperts die de artikelen nalezen of aanvullen. Zo wordt hun kennis vastgelegd en opgeslagen, zodat het beschikbaar is voor toekomstige klantondersteuning op elk moment en op elk apparaat. Deze voortdurende positieve feedback zorgt ervoor dat je kennisbank blijft groeien en dat je klantenservice steeds beter wordt.

Ontdek zelf de kracht van Service Cloud met een gratis proefversie van 30 dagen.

Service on Salesforce:
de toekomst van klantenservice is aangebroken.


Written by admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *